Marloes van der Wiel: Medische Compressiezorg

Afspraak maken: 06 - 16 07 76 43 

Mijn expertise is huid- en oedeemtherapie. Vanaf 1-1-2022 is Marloes van der Wiel als zelfstandige gestart en is hier aanwezig voor oedeemtherapie, het aanmeten van therapeutische elastische kousen en andere compressiehulpmiddelen. 

 
 

Van Schijndel Hilversum Medisch compressiezorg

Welkom 

Mijn naam is Marloes van der Wiel en ik ben 10 jaar werkzaam geweest bij MeyCare. Vanaf 1-1-2022 is de praktijk gesplitst in 2 verschillende praktijken. Ik doe de medische compressiezorg in Hilversum & Huizen. Mijn praktijk heet nu Marloes van der Wiel Huid- en oedeemtherapie. Ik buig me over alle hulpvragen op het gebied van compressiezorg, geef advies hierover, verwijzen door indien noodzakelijk en pas compressietherapie toe. Ik lever verbandmiddelen, zwachtel zelf indien nodig en meet therapeutische elastische kousen aan. Tevens lever ik aan- en uittrekhulpmiddelen en andere verbandhulpmiddelen zoals klittenbandsystemen.

Huid- en oedeemtherapeut 

Naast bovengenoemde ben ik ook werkzaam als huid- en oedeemtherapeut, wat inhoudt dat patiënten met lymfoedeem ook bij mij terecht kunnen voor manuele lymfedrainage, mechanische compressietherapie (Lymfapress) en lymftaping. Voor meer informatie over lymfoedeem en de behandeling hiervan kun je contact met mij opnemen.

Zelftest 

Soms uiten aderaandoeningen zich slechts door lichte symptomen zoals een zwaar gevoel in de benen, andere patiënten lijden aan uitgesproken functiestoornissen in de aderen met ernstige klachten. Vaak ontstaan er problemen die misschien hadden kunnen worden voorkomen uit onwetendheid over de werking van ons lichaam. Aderaandoeningen moeten in ieder geval ernstig worden genomen en reeds de eerste symptomen, zoals bijv. kleine spatadertjes, moeten worden herkend en mogelijk behandeld. 

Ontdek je persoonlijk risico voor aderafwijkingen met onze test! Download onderstaand document, lees de vragen door en kruis ofwel JA of NEE aan.

Zelftest

 
 
Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring