Mieke Pronk: Medisch Pedicure

Afspraak maken: 06 - 10 06 39 18 

Je kunt bij mij terecht voor de behandeling van de diabetische, reumatische en oncologische voet. Ik ben lid van ProVoet, de branchevereniging voor pedicures en sta ingeschreven in het KRP (Kwaliteits Register Pedicures). 

 

Van Schijndel Hilversum voetzorg medisch pedicure

Wist je dat onderzoek heeft uitgewezen dat je gemiddeld per dag 6000 stappen zet? Het onderhoud en de zorg voor je voeten zijn dus geen overbodige luxe. 

Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, ook geef ik graag advies en voorlichting. Ik mag graag het nuttige met het aangename verenigen: dat wil zeggen dat ik de standaard pedicure-behandeling altijd eindig met een verwenmoment. 

Je kunt behalve voor de reguliere behandeling ook bij mij terecht voor nagelreconstructies met gel, voet- en onderbeenmassages, schimmel-spray en nagellak. Deze nagellak is van het merk DependO2 met als belangrijkste eigenschap dat deze zuurstofdoorlatend is en je spray gewoon zijn werk kan doen. DependO2 is geen gellak, maar heeft wel een lange houdbaarheid op de nagels. Met als resultaat mooi verzorgde voeten, een win-win situatie! 

Ook voor gratis advies en voorlichting over je voeten ben je van harte welkom!  Als je benieuwd bent naar mijn prijzen, kun je onderstaand document downloaden. 

Graag tot ziens! 

Tarieven 

Zie voor de tarieven en verdere informatie miekespedicurepraktijk.nl

 
Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring

Gratis 3D <br> voetenscan

Gratis 3D
voetenscan