Claudia Popkema: Medisch Pedicure

Afspraak maken: 06 - 16 78 06 51 

Mijn expertise is medisch pedicure. Als gediplomeerd specialist behandel ik niet alleen gezonde voeten maar ook de medische voet. Dat zijn bijvoorbeeld reumatische, oncologische of diabetische voeten. Ik ben aangesloten bij Provoet. 

 

Van Schijndel Hilversum medisch pedicure

Welkom 

Mijn naam is Claudia Popkema en ik ben sinds 1987 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 1997 gediplomeerd pedicure. In september 2012 ben ik geslaagd voor de opleiding Medisch Pedicure. Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook werkzaam als docent voor modules van de opleiding Medisch Pedicure bij Rocas Opleidingen. Mijn belangrijkste specialisaties zijn het behandelen van de Diabetische, Reumatische en Overige Risicovoeten. Bij al deze behandelingen heb je mogelijk recht op vergoeding van je zorgverzekeraar. Verder ben ik lid van de brancheorganisatie voor de voetverzorging "Provoet" en per 1 januari 2009 is mijn praktijk ook geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). 

Voetverzorging 

Voorkom voetklachten door regelmatig onderhoud! 
Slechts een kwart van alle Nederlanders laat geregeld zijn of haar voeten verzorgen. En dat, terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten! Je voeten verdienen dan ook extra aandacht! Een pedicure aangesloten bij Provoet kan pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen. Daar krijgen je voeten de behandeling die ze verdienen! 

Complete voetbehandeling 

Deze behandeling bestaat uit: 

  • intensieve reiniging van de nagelomgeving 
  • eventuele correctie van verdikte nagels 
  • knippen van de nagels 
  • polijsten van de nagels 
  • verwijderen van overtollige eeltvorming 
  • verwijderen van likdoorns 
  • napolijsten van eeltlocaties 
  • korte circulatie-bevorderende massage van de voeten met een verzorgende crème 

Tevens ben ik gespecialiseerd in nagelreparatie met gel of acryl voor gespleten en beschadigde nagels en in nagelbeugeltechniek voor ingroeiende nagels. Ook kun je bij mij terecht voor het lakken van je nagels. 

Wie voor langere tijd mooi verzorgde nagels wil zonder dat de natuurlijke nagels worden aangetast, kan kiezen voor de gellak-behandeling van NCM. Deze gellak blijft, op de voeten, 6 tot 8 weken mooi zitten en is beschikbaar in meerdere kleuren en French Pedicure. 

Cryotherapie 

De CryoPen, gebaseerd op Cryotherapie (bevriezen), verwijdert snel, effectief en op de millimeter nauwkeurig voetwratten. Geen huidbeschadiging, vrijwel pijnloos en ook geschikt voor kinderen. 

Prijzen 

Je kunt onderstaand document downloaden voor de prijzen van de behandelingen die ik aanbied. 

Prijslijst behandelingen

 
Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring