Gun je voeten de beste zorg

De meest uitgebreide kennis van schoenen én voeten vind je bij Van Schijndel onder één dak. We hebben zowel ervaren schoenspecialisten in huis als gekwalificeerde specialisten in voetzorg. In ons lichte, ruime en moderne pand vind je ook fraaie praktijkruimtes, waar gespecialiseerde podotherapeuten, (medisch) pedicures, orthopedisch schoenmakers en medisch compressietherapeuten gehuisvest zijn. Daarnaast beschikken wij in ons pand over een lift en een loopanalysebaan.  
 
Onze nauwe samenwerking met onze voetzorgspecialisten maakt het mogelijk om kennis te delen en direct advies in te winnen bij onze collega’s van de voetzorg. Op die manier profiteer je van een perfect op elkaar afgestemd advies. Gun je voeten ook de beste zorg!

 
 
 

Onze voetspecialisten

Klachtenwijzer

Heb je klachten aan voet, enkel of onderbeen? De aard van deze klachten en achterliggende oorzaken kunnen soms behoorlijk complex zijn. Daarom hebben wij een overzichtelijke klachtenwijzer voor je samengesteld. Daarin vind je meer informatie én tips om van deze klachten af te komen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Naar de klachtenwijzer
Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring