De best passende schoenen vind je bij Van Schijndel!

Een goed advies, zodat je met de best passende schoenen én met een tevreden gevoel weer naar buiten loopt. Daar gaan we voor bij Van Schijndel. We streven daarbij niet alleen naar een optimaal comfort, maar ook naar een uitstraling die helemaal bij je past. Want het oog wil ook wat!

Ervaar onze unieke winkelbeleving

Ervaar onze unieke winkelbeleving

Bij ons vind je dan ook de beste combinatie van mooi en comfortabel. Met ons vakmanschap, onze liefde voor het vak en onze adviserende, klantvriendelijke service helpen we je graag verder. Daarnaast beschikken we over verschillende praktijkruimtes waarin je terecht kunt bij de (medisch) pedicure, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker en medisch compressietherapeut. Of je nu komt voor aangepaste schoenen, de nieuwste collectie of een combinatie van die twee: wij zijn er voor je! 

Schoenen om lang plezier van te hebben 

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 jaar gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, zeker op het gebied van pasvorm, is een begrip in ’t Gooi. Deze collectie bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken, in diverse wijdtematen en veelal geschikt voor een eigen inlegzool. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn goede schoenen met een lange levensduur. Eerlijk gefabriceerd, en tegen een eerlijke prijs.

Wij leggen de lat hoog 

Lekker lopen is belangrijk. Dat weet iedereen die wel eens schoenen heeft gedragen die te klein, te groot, te breed of juist te smal waren. Op de langere termijn kunnen niet passende schoenen zelfs lichamelijke klachten geven. Van Schijndel is daarom lid van Vereniging Gezond Lopen. Op die manier delen we kennis en blijven we (onder andere) op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeten, schoenen en trends. Bovendien leggen we de lat hoog. Onze jarenlange ervaring combineren we met diverse opleidingen en cursussen, waaronder de cursus pasvormschoenen en schoenconsulent. Zo kun je altijd rekenen op het allerbeste advies! 

Waar comfort en mode hand in hand gaan 

Bij Van Schijndel horen we vaak hetzelfde misverstand: comfortabele en/of op maat gemaakte (orthopedische) schoenen, zijn toch niet mooi? Wij weten wel beter! Wij hebben namelijk een brede collectie aan leuke, jonge merken, die zich ook prima lenen voor een inlegzool of een afwijkende maat (breedte en lengte). Bij ons gaan comfort en mode dan ook hand in hand! 

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring