MisterMadame: shop online met dezelfde service

Bij Van Schijndel gaan we graag voor het beste, persoonlijke advies voor al onze klanten. We nemen de tijd en bieden alle zorg en aandacht, meestal met een goede kop koffie erbij. Maar we bieden je ook graag het gemak van online. Daarom vind je onze ruime collectie ook op mistermadame.nl. Hier shop je vanuit je luie stoel, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En heb je toch vragen over je schoenen, wil je passen of heb je behoefte aan voetzorg van één van onze specialisten? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in onze winkel! 

Meest uitgebreide assortiment 

MisterMadame is een samenwerking van Van Schijndel Schoenen met vier andere toonaangevende schoenenwinkels in Nederland: Van Camp Schoenen & Fashion uit Lunteren (Gelderland), Van Keeken Schoenen uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland), Van Lier Schoenen uit Belfeld (Limburg) en Snoeren schoen- en voetspecialist uit Teteringen (Noord-Brabant). Samen bieden we een uitgebreid online assortiment van goede schoenen. Een andere kleur, een andere maat of nét even een andere variant van je favoriete schoen? Wij bestellen deze natuurlijk graag voor je in de winkel, maar je vindt ze ook op mistermadame.nl! 
 
Bij MisterMadame vind je de ervaring van toen, gecombineerd met de kennis van nu. De beste online shopervaring mét de service van Van Schijndel.  

Shop online bij MisterMadame

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring