Durea bij van Schijndel in Hilversum

Kies Durea voor optimaal draagcomfort

Durea is het vanzelfsprekende schoenenmerk voor vrouwen die op zoek zijn naar uitstekende comfortschoenen. Alles draait bij de schoenencollectie om een perfecte pasvorm gecombineerd met een modieuze uitstraling. Van Schijndel is Excellent Dealer van Durea-schoenen, wat inhoudt dat je een keuze kunt maken uit een extra groot assortiment.

Pasvorm

De perfecte pasvorm van Durea is opgebouwd uit vier onderdelen: extra teenruimte; meerdere wijdtematen; comfortabele, uitneembare voetbedden en goede hielaansluiting. Het assortiment Durea-schoenen bij Van Schijndel bestaat onder andere uit ballerina’s, instappers, korte en lange laarzen, pumps en veterschoenen. Als je bij Van Schijndel niet slaagt, slaag je waarschijnlijk nergens.

Wil je Durea schoenen kopen bij van Schijndel Schoenen? Dat kan! Breng een bezoek aan onze winkel in Hilversum en wij staan voor je klaar. Een goed advies, zodat je met de best passende Durea schoenen én met een tevreden gevoel weer lekker naar buiten loopt. Wil je Durea liever online bestellen? Je vindt ze bij MisterMadame.nl! MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunt voor het kopen van je favoriete schoenen. Met dezelfde kennis en service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online shoppen.

 
 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

 
 

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring

Gratis 3D <br> voetenscan

Gratis 3D
voetenscan