3D-voetenscan: de basis van goed schoenadvies

Onze voeten maken veel mee. We realiseren ons niet altijd dat onze voeten ons lichaam de hele dag moeten dragen. Met 26 botten, 33 gewrichten, 19 spieren en talloze banden is het niet vreemd dat voetklachten zo vaak voorkomen. Je voeten maken veel van je activiteiten mogelijk en verdienen daarom de juiste aandacht. En dat is in iedere levensfase weer anders. 

Voeten verschillen 

In iedere levensfase verschilt de toestand van je voeten. Ook verschillen je voeten onderling: er zijn dus verschillen tussen links en rechts. Geen voet is gelijk, elke voet is uniek en juist daarom is het belangrijk om te weten hoe je voeten erbij staan. Met een voetscan bekijken we dat en krijgen we zicht op je voeten. Op basis van de meting kunnen wij je adviseren welke merken en modellen je de juiste steun en comfort bieden. 

De meting is de basis 

Met de 3-dimensionale voetscan in onze winkel start de kennis over je voeten. Wij nemen tijdens de scan de tijd om je voeten zowel in lengte als in de breedte nauwkeurig te meten. Dit kan op verschillende manieren: de voet handmatig opmeten, of met een voetscanner. Ook worden je voeten bekeken op vorm en bijzonderheden, zoals een hoge wreef, holle voeten of afwijkingen aan de hiel, hak of tenen. Maar ook als je geen klachten hebt, is een voetscan nuttig, om exact je eigen maat vast te stellen. 

Juiste advies 

De voetscan is gratis en vrijblijvend. Het levert belangrijke informatie die bijdraagt aan ons advies en bij de selectie van passende schoenen. Wij hebben een uitgebreide voorraad in de winkel, in allerlei maten: hele en halve lengtematen en natuurlijk diverse breedtematen. 

 

Indien gewenst kun je alle gegevens van je meting per e-mail van ons ontvangen. 

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring