Korting sparen met ons spaarsysteem  

Bij Van Schijndel gaan comfort en mode hand in hand. Je vindt bij ons een mooie combinatie van kwaliteit, voetzorg en trends in schoenmode. We gaan voor het beste advies én bieden onze klanten de beste service.   

Gemakkelijk spaarsysteem  

Bij deze service hoort ook een gemakkelijk spaarsysteem voor onze vaste klanten. Met dit spaarsysteem spaar je bij al je aankopen, in onze winkel en via onze webshop, voor leuke kortingen op onze gehele collectie.  

Hoe werkt het?

Inschrijven voor ons spaarsysteem kan in onze winkel. We registreren eenmalig je naam, adres en woonplaats. We zorgen er natuurlijk voor dat deze gegevens alleen worden gebruikt voor het spaarsysteem. Je hebt geen pasje nodig. Kom je nog eens bij ons shoppen, dan vragen we je slechts om je postcode en huisnummer.  

De spelregels van het spaarsysteem  

  • Bij iedere besteedde euro spaar je 1 punt. Ook als je een product aanschaft in onze webshop. De gespaarde punten worden alleen afgedrukt op de kassabon. Deze zijn nog niet zichtbaar in de webshop.
  • Jouw spaarpunten worden gekoppeld aan je persoonlijke gegevens. Het is niet mogelijk de spaarpunten over te dragen op iemand anders.  
  • Je kunt je punten verzilveren vanaf 750 punten. Aan 750 gespaarde punten hangt een waarde van €22,50.  
  • Je kunt gespaarde punten niet inwisselen tegen contant geld.  
  • Bij afgeprijsde artikelen, aanbiedingen en schoenreparaties worden geen punten gerekend. Je kunt je gespaarde punten wel inzetten bij het afrekenen van afgeprijsde artikelen. 

Wil je direct met sparen beginnen? Kom dan naar onze winkel, we schrijven je graag in. 

  

Van Schijndel Schoenen behoudt zich het recht de nodige consequenties te verbinden aan enig misbruik en indien nodig de spelregels/voorwaarden aan te passen. 

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring