Wij geloven in goed

Bij Van Schijndel geloven we in goed. Goede merken, goed advies, goede service. Dat vind je terug in alles wat wij doen. Van een eerlijk en maatgericht advies tot deskundige voetzorg, van shoppen op afspraak tot onze gratis 3D-voetenscan, hieronder zetten we onze services graag voor je op een rij! 

Eerlijk en deskundig advies

Bij Van Schijndel kun je rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Wij werken, samen met diverse voetzorgspecialisten, aan één doel: mensen iedere dag blij maken met fijne schoenen, waar zij lekker en zonder klachten op kunnen lopen.

De juiste voetzorg

Van podotherapie tot medisch pedicure, van orthopedisch schoenmaker tot medisch compressietherapeut… Wij werken onder één dak samen met diverse voetzorgspecialisten!

Meer over voetzorg

Shoppen op afspraak

Wil je shoppen in alle rust, en met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak een afspraak voor personal shoppen!

Maak direct een afspraak

Gratis 3D-voetenscan en analyse

Bij Van Schijndel kun je tijdens je bezoek een gratis 3D-scan van je voeten laten uitvoeren. Daarmee zijn we in staat om je voeten zowel in de lengte als in de breedte nauwkeurig op te meten. En je te voorzien van perfect passende schoenen!

Meer over onze voetenscan

Spaar voor korting

Bij deze service hoort ook een gemakkelijk spaarsysteem voor onze vaste klanten. Met dit spaarsysteem spaar je bij al je aankopen, in onze winkel en via onze webshop, voor leuke kortingen op onze gehele collectie.

Meer over ons spaarsysteem

24/7 shoppen op MisterMadame.nl

Een unieke combinatie van de service van Van Schijndel én het gemak van online. Dat is onze webshop MisterMadame. Je shopt er 24/7 je favoriete schoenen!

Meer over MisterMadame
Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring