Klantenservice

Betaalmogelijkheden

Hoe kan ik betalen?

  1. betalen met iDEAL (internetbankieren). Met iDEAL kunt u betalen via uw eigen bank. U rekent dan af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. U kiest uw bank en u wordt doorgelinkt naar uw eigen internetbankieromgeving waar uw betaling klaarstaat. U vult de ontbrekende gegevens in en doet de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Zodra de betaling door ons is ontvangen, zal de bestelling zo spoedig mogelijk (waarschijnlijk de volgende werkdag) worden bezorgd.
  2. creditcard. U kunt ook veilig betalen met uw CreditCard. De CreditCard gegevens worden niet in ons systeem opgeslagen. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een link naar de aparte hoog beveiligde betaalomgeving. Daar dient u de aangegeven stappen te volgen. Zodra de betaling door ons is ontvangen zal de bestelling zo spoedig mogelijk (waarschijnlijk de volgende werkdag) worden bezorgd.
  3. vooruitbetalen. Indien u kiest voor de optie vooruitbetalen dan ontvangt u van ons een mail met de betaalgegevens. Zodra de betaling door ons is ontvangen zal de bestelling zo spoedig mogelijk (waarschijnlijk de eerstvolgende werkdag na ontvangst van de betaling) worden bezorgd.
  4. onder rembours. Indien u kiest voor de optie rembours zal de bestelling zo spoedig mogelijk (waarschijnlijk de volgende dag) worden bezorgd. U dient een handtekening voor ontvangst te zetten en het factuurbedrag te betalen. Voor een bestelling die onder rembours zal worden bezorgd, brengen wij €20,00 in rekening.

Is het veilig om te betalen op de site van Van Schijndel Schoenen?

Ja, het is veilig om te betalen in onze webshop. Er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde betaalomgeving. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. 

Zijn de genoemde prijzen inclusief BTW?

Ja, de genoemde prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.