Meet MisterMadame!

Al bijna een eeuw lang combineren we in onze winkel vakkennis met mode en trends. Een eeuw waarin we hard gegroeid zijn, maar... we zijn nog lang niet klaar! Met trots vertellen we jullie graag meer over de nieuwste ontwikkelingen binnen onze winkel.

Samen met vier andere schoenmode-experts door heel Nederland, hebben we een online webshop gerealiseerd, genaamd MisterMadame. Dé plek waar vakmanschap, historie én de specialisaties van alle winkels wordt gecombineerd.

Ons familiebedrijf heeft hiervoor de handen ineen geslagen met vier andere prachtige familiebedrijven uit de schoenenbranche. MisterMadame is een samenwerking tussen Van Camp Schoenen & Fashion uit Lunteren (Gelderland), Van Keeken uit Alpen aan den Rijn (Zuid-Holland) Van Lier Schoenen uit Belfeld (Limburg), Snoeren Footfashion uit Teteringen (Noord-Brabant) en wijzelf. De passie voor 'de juiste schoen voor elke voet' is wat ons samenbracht. Wij zijn het erover eens dat de betrouwbare garantie die je in onze winkels krijgt, ook online beschikbaar moet zijn.

Door onze samengevoegde collecties, vind je bij MisterMadame een zeer breed assortiment van goede schoenen. Je kunt er terecht voor tientallen merken en honderden modellen van dames-, heren-, kinder-, wandel- en hardloopschoenen. Voor het hele gezin, voor iedere gelegenheid.

Niet alleen voor de beste schoenen ben je bij MisterMadame aan het juiste adres. Ook voor het beantwoorden van vragen over schoenmode en voetzorg én voor persoonlijk shopadvies staat MisterMadame graag voor je klaar. Online via de website, de telefoon of de chat, maar ook in onze winkel, zoals je van ons gewend bent.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.mistermadame.nl.

terug naar overzicht
Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring