Lekker Lopen Weken bij Van Schijndel Schoenen

Geniet van de Lekker Lopen Weken bij MisterMadame & Van Schijndel Schoenen!

Van 5 juni tot en met 15 juni is het weer zover: de MisterMadame Lekker Lopen Weken! Tijdens deze twee weken geniet je van diverse toffe winacties, events en giveaways in alle aangesloten winkels, dus ook bij Van Schijndel Schoenen! Lees snel verder en ontdek de acties in onze winkel.

Win een weekendje Terschelling

Ook deze editie is hij er weer bij: een fantastische winactie met als prijs een weekendje Terschelling, mét verblijf bij de Walvisvaarder. Tijdens de Lekker Lopen Weken geven ook deze editie weer zo’n weekendje, ter waarde van €574,-, weg bij een aankoop in onze winkel vanaf €99,95! Je krijgt een kaartje waarop je je gegevens kan invullen om mee te doen aan de loting. Veel succes!

Giveaway: een MisterMadame beachballset!

Heerlijk flaneren over de boulevards met je nieuwe zomerschoenen en daarna toch nog even sportief bezig zijn? Bij een minimaal aankoopbedrag van €150,- in onze winkel krijg je tijdens de Lekker Lopen Weken een gratis Mister Madame beachballset cadeau! Wees er snel bij, want op is op!

Win win win... Durea sandalen!

Via de social media kanalen van Mister Madame kun je tijdens de Lekker Lopen Weken meedoen aan een supertoffe winactie: een paar goudkleurige sandalen van Durea! Perfect voor bij je chique outfits deze zomer. Houd de Facebook- en Instagrampagina daarom goed in de gaten en doe mee!

terug naar overzicht
Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring