Dé trends van dit voorjaar

Naast witte sneakers is een colour block-sneaker (multi-gekleurd) de must voor dit voorjaar. Deze mag niet ontbreken in je schoenenkast. Niets is te gek. Ze zijn vooral modern, trendy en hebben oog voor detail. Van diverse merken hebben wij ze voor je. Denk aan Durea, Piedi Nudi, en Gabor.

De kleuren van 2022 hebben het een en ander weg van de modekleuren van vorig jaar, maar zijn veel frisser, opvallender en vooral heel vrolijk. Het resultaat? Een prachtige mix van kleuren. Van opvallend oranje tot fifty shades of blue, allerlei koffiekleuren, kauwgom roze en botergeel.

Van zwarte koffiekleur tot koffie met veel melk - Trendkleur bruintinten 2022

Een mix van geruststellende aardtinten met een vleugje glamour die het hele jaar door kan. Kies voor een chocoladebruin kledingstuk in combinatie met iets lichtere ondertonen zoals klassiek bruin voor een zomerse look.

Fifty shades of blue - Trendkleur blauw 2022

De kleur blauw gaan we in het voorjaar van 2022 in allerlei tinten tegenkomen. Van het welbekende denim blauw tot aan knalblauw, de kleur blauw is hot en happening. Door te kiezen voor een gehele look in blauw creëer je een effect, dat intens en levendig is.

Botergeel - Trendkleur botergeel 2022

Hoewel we eerst pastelgeel zagen dat vervolgens overging naar kanariegeel en fluorescerend, regeert dit seizoen de subtiele variant. Dit boterachtige geel is vrolijk en straalt tegelijkertijd een bepaalde rust uit.

Felle roze kauwgom - Trendkleur roze 2022

Kauwgom roze staat dit jaar bovenaan ons lijstje als het aankomt op positiviteit. De kleur is terug te zien in zowel prints en als combikleur in de collecties en wat zijn we daar blij om! Van abstracte patronen tot elegante basics, deze kleur wil je in je kledingkast hebben.

Koninklijkhuis oranje - Trendkleur oranje 2022

Oranje mag absoluut niet ontbreken tussen de modekleuren van lente/zomer 2022, zeker aangezien de straten tijdens de modeweken er vol mee liepen. Vind je een kledingitem te gewaagd? Draag dan een oranje accessoire om je outfit compleet te maken.

 
terug naar overzicht
Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring

Gratis 3D <br> voetenscan

Gratis 3D
voetenscan