Belang van voeten meten

Je voeten maken veel mee. We realiseren ons niet altijd dat onze voeten ons lichaam de hele dag moeten dragen. Met 26 botten, 33 gewrichten, 19 spieren en talloze banden is het niet vreemd dat voetklachten zo vaak voorkomen. Je voeten maken activiteiten mogelijk en verdienen daarom de juiste aandacht. Iedere levensfase heeft andere aandacht nodig.

Voeten verschillen

In iedere levensfase verschilt de toestand van uw voeten. Ook verschillen voeten onderling, tussen links en rechts. Geen voet is gelijk, elke voet is uniek en juist daarom is het belangrijk om te weten hoe uw voeten erbij staan. Een voetscan bekijkt dat en geeft zicht op je eigen voeten. Op basis van de meting kunnen wij jou adviseren welke merken en modellen u de juiste steun en comfort bieden.

De meting is de basis

Met de 3-dimensionale voetscan in onze winkel start de kennis over jouw voeten. Wij nemen tijdens de scan van de voet de tijd om jouw voeten zowel in lengte als in de breedte nauwkeurig te meten. Dit kan op verschillende manieren: de voet handmatig opmeten, of met een voetscanner. Ook worden jouw voeten bekeken op vorm en bijzonderheden, zoals een hoge wreef, holle voeten of afwijkingen aan de hiel, hak of tenen. Maar ook als je geen klachten heeft is een voetscan nuttig, om exact jouw eigen maat vast te stellen.

Juiste advies

De voetscan is gratis en vrijblijvend. Het levert belangrijke informatie die bijdraagt aan ons advies en bij de selectie van passende schoenen. Deze hebben wij op voorraad in de winkel, in allerlei maten: hele en halve lengtematen en natuurlijk diverse breedtematen.

Indien gewenst kun je alle gegevens die gemeten zijn in een e-mail ontvangen.

terug naar overzicht
Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring