Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Weesp

Zoek je kwalitatief goed advies over herenschoenen en een uitgebreide collectie in de omgeving van Weesp? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 25 minuten rijden van het centrum van Weesp.

Onze winkel, gelegen in het centrum van Hilversum, is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. We geloven in het verschil dat aandacht voor detail kan maken, niet alleen in de producten die we aanbieden maar ook in hoe we ons tot jou, onze klant, verhouden.

We zijn trots op onze grootschalige herencollectie die een breed scala aan schoenen met losse voetbedden omvat, ideaal voor iedereen die zijn eigen inlegzolen gebruikt. We begrijpen de noodzaak van comfort en het hebben van de juiste ondersteuning en daarom bieden we ook schoenen aan in diverse wijdtematen. Van casual tot formeel, we hebben een uiteenlopend assortiment ontworpen om aan elk van je behoeften te voldoen.

Maar het stopt niet bij het product. Ons goed opgeleide team biedt gepersonaliseerde service en gespecialiseerd advies. We zijn gepassioneerd over het leveren van de perfecte schoenen en de perfecte pasvorm, dus of je nu op zoek bent naar iets voor een speciale gelegenheid of nieuwe dagelijkse favorieten, we staan klaar om jou in stijl te zetten. Stap vandaag nog binnen en ontdek de mogelijkheden.

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring