Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Vinkeveen

Zoek je naar kwalitatief goed advies over herenschoenen? Of misschien naar een ruime collectie herenschoenen in de buurt van Vinkeveen? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 30 minuten rijden van het centrum van Vinkeveen.

Onze winkel ligt in het centrum van Hilversum, goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Eenmaal binnen wordt je begroet door de geur van leer, de aanblik van sprankelend schoenwerk en de glimlach van ons ervaren team. Je voelt je direct thuis, omringd door vakmanschap en passie, met alles geregeld voor jouw gemak.

We bieden een uitgebreide herencollectie met een breed assortiment aan schoenen. Of je nu op zoek bent naar die perfecte zakelijke veterschoen, die comfy casual sneaker, of die stijlvolle loafer voor het weekend, je ontdekt het allemaal bij ons. Maar dat niet alleen, we hebben ook een groot assortiment schoenen met losse voetbedden voor je eigen inlegzolen en schoenen in diverse wijdtematen. Geen voet is ons te moeilijk, we vinden altijd de juiste pasvorm voor je!

Heren, het is tijd om je voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Tijd om ze te voorzien van de kwaliteit, het comfort, en de stijl die ze nodig hebben. Waar wacht je nog op? Leef je schoendromen bij ons en ervaar zelf wat goed advies en een ruime collectie herenschoenen voor jou kunnen betekenen!

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring