Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Soesterberg

Zoek je toevallig naar deskundig advies over herenschoenen en diverse collecties herenschoenen in de regio Soesterberg? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 30 minuten rijden van het centrum van Soesterberg.

Hier schuilt een ware schatkamer aan herenschoenen. Van tijdloze klassiekers tot de nieuwste trends, en van sportieve vrijetijdsschoenen tot elegante stappers. Elke smaak en stijl krijgt hier de aandacht.

Bijzonder aan ons assortiment is de brede keuze aan schoenen met losse voetbedden, ideaal voor heren die eigen inlegzolen dragen. Mocht je specifieke wijdtematen nodig hebben, ook daar hebben wij rekening mee gehouden. Unieke maten voor unieke voeten, omdat wij begrijpen dat comfort even hoog in het vaandel hoort te staan als stijl.

Onze ervaren medewerkers zetten hun kennis en ervaring in om een advies op maat te bieden. Een perfect passende schoen kan een wereld van verschil maken, en dat begrijpen wij als geen ander. Stap bij ons binnen voor een persoonlijke benadering en stap naar buiten met een schoen die je als gegoten zit. Klaar om de wereld aan je voeten te leggen, letterlijk!

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring