Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Schalkwijk

Zoek je naar kwalitatief goed advies omtrent heren schoenen en een ruime, unieke collectie heren schoenen in de buurt van Schalkwijk? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 35 minuten rijden van het centrum van Schalkwijk.

Slechts een klein eindje rijden, midden in het centrum van Hilversum, vind je deze bijzondere schoenenwinkel. Dankzij de gunstige ligging is de winkel goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.  

Kijk je ogen uit bij de uitgebreide heren collectie. Een breed scala aan hoogwaardige schoenen met losse voetbedden wacht op je, speciaal ontworpen om je inlegzolen een fijne, comfortabele pasvorm te verschaffen. Het behouden van de gezondheid van je voeten is onze prioriteit. Schoenen hoeven geen pijn te doen en dat bewijzen we met ons breed assortiment aan schoenen in diverse wijdtematen.

De combinatie van geschoolde stylisten en vakkundige voetanalisten die jou begeleiden in het uitzoeken van je volgende paar schoenen, maakt het shoppen hier een unieke en lonende ervaring. Laat ons je helpen bij het kiezen van schoenen die niet alleen modieus zijn, maar ook je voeten in topconditie houden. Geniet van de exclusieve klantbeleving die we te bieden hebben.

Kom binnen en ervaar het verschil. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en te begeleiden in de wereld van kwaliteit heren schoenen.

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring