Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Nieuwegein

Ben je op zoek naar kwalitatief goed advies omtrent heren schoenen en een ruime collectie heren schoenen in de buurt van Nieuwegein? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 30 minuten rijden van het centrum van Nieuwegein.

Onze winkel, gevestigd in het bruisende centrum van Hilversum, is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het is de ideale plek om rustig rond te kijken en de perfecte schoen te vinden voor jouw levensstijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een modieuze sneaker voor je casual weekenduitjes of comfortabele slippers om thuis te ontspannen, je zult onder de indruk zijn van onze veelzijdige selectie.

Maar het gaat bij ons niet alleen om stijl en keuze. We zijn ook gespecialiseerd in schoenen met losse voetbedden voor eigen inlegzolen en schoenen in diverse wijdtematen, waardoor comfort nooit wordt opgeofferd voor design. We begrijpen dat iedereen unieke voeten heeft en we zijn er om te helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm.

Advies op maat, ervaren medewerkers, een uitgebreide collectie, laat ons je gids zijn in de wereld van herenschoenen. Bezoek onze winkel en ervaar het verschil zelf - comfort, kwaliteit en stijl zijn slechts een stap verwijderd!

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring