Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Muiden

Ben je op zoek naar een echt deskundig advies over heren schoenen en een uitgebreide collectie dichtbij Muiden? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 25 minuten rijden van het centrum van Muiden.

Onze winkel is gevestigd in het centrum van het levendige Hilversum. Dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, parkeergelegenheden voor de deur en een warm welkom bij binnenkomst, is een bezoekje aan onze winkel een fluitje van een cent. Ons team van schoenexperts staat altijd klaar om hun uitgebreide kennis en passie voor schoenen met je te delen.

In onze herenafdeling ontdek je een groot assortiment kwaliteitsschoenen. We hebben voor iedere man wat wils, van boots tot stoere sneakers en comfortabele wandelschoenen. Als je speciale behoeften hebt, zoals de noodzaak voor extra brede schoenen of losse voetbedden voor je eigen inlegzolen, ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn trots op onze unieke mix van comfort en stijl, en het leveren van de perfect passende schoen aan elke klant.

Kwaliteit, stijl en persoonlijk advies zijn de kern van wat we doen. Laat ons je helpen de perfecte schoen te vinden voor jouw voeten en levensstijl. Heeft je voet een zetje in de goede richting nodig? We wachten op je!

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring