Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Maarssen

Zoek je naar kwalitatief goed advies omtrent heren schoenen? Naar een ruime collectie heren schoenen in de omgeving van Maarssen? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 30 minuten rijden van het centrum van Maarssen.

Wij begrijpen dat schoenen meer zijn dan alleen een accessoire. Ze zijn je beste vrienden op een lange werkdag, je trouwe metgezellen tijdens een verdiende vakantie, en je bondgenoten in het nastreven van je doelen. Daarom bieden wij je een uitgebreide herencollectie om aan al jouw behoeften te voldoen. Elegantie, comfort, stijl of ergonomie, je vindt ze allemaal in onze brede selectie.

Speciale voetverzorging vereist speciale aandacht. Dus hebben we een groot assortiment schoenen met losse voetbedden voor je eigen inlegzolen. Onze collectie omvat ook schoenen in diverse wijdtematen, van smal tot breed, zodat je altijd je perfect passende paar kunt vinden. Onze specialisten staan altijd klaar om je te adviseren over het beste schoeisel voor je voeten.

Ten slotte geloven we dat goede service begint met een glimlach en eindigt met volledige tevredenheid. We streven er altijd naar om de ervaring voor jou zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Kom bij ons langs, want jouw perfecte paar schoenen wacht op jou.

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring