Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Huis ter Heide

Zoek je een kwalitatief advies voor herenschoenen en een breed assortiment in de omgeving van Huis ter Heide? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 25 minuten rijden van het centrum van Huis ter Heide.

Onze winkel is gelegen in het centrum van Hilversum, gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het is onze missie om je shopping-ervaring zo zorgeloos mogelijk te maken. Met ruime parkeermogelijkheden in de buurt en een gemakkelijke toegang via het openbaar vervoer, is een bezoek aan onze winkel een aangename uitstap, zonder het gedoe van parkeerproblemen of filestress.

 Bekijk je onze uitgebreide herencollectie, dan zie je niet alleen de verscheidenheid in ontwerpen en stijlen. Je merkt ook meteen ons uniek aanbod in schoenen met losse voetbedden voor eigen inlegzolen en een diversiteit aan wijdtematen. Deze collectie met aandacht voor pasvorm en comfort, getuigt van onze toewijding om de beste herenschoenen te selecteren aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Wij gaan voor kwaliteit, comfort en stijl, maar net zo belangrijk is ons oprechte, persoonlijke advies. Welke voeten je ook hebt, welke stijl je ook nastreeft, wij kunnen je adviseren bij het vinden van de perfecte schoen. In onze winkel zet je niet alleen een stap naar nieuwe schoenen, maar ook naar persoonlijk voetencomfort en stijl.

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring