Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Hoogland

Zoek je een plek waar je terecht kunt voor kwalitatief advies over heren schoenen en een ruime collectie dicht bij Hoogland? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 20 minuten rijden van het centrum van Hoogland.

Gelegen in het hart van Hilversum, is deze winkel gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ideaal voor een dagje uit, waarbij je je onderdompelt in de wereld van comfortabele heren schoenen en je laat adviseren door het ervaren winkelpersoneel.

De heren collectie is uitgebreid, met een groot assortiment schoenen met losse voetbedden voor eigen inlegzolen. Voor iedere voet is er wel een schoen te vinden. Dit dankzij de diverse wijdtematen die aangeboden worden. Voeg hier vakkundig advies aan toe en je bent verzekerd van de ideale match.

Dus waar wacht je op? Stap in een wereld van stijl, comfort en kwaliteit en ervaar zelf het verschil van een goed paar herenschoenen. Met een assortiment dat zowel divers als uitgebreid is, vind je ongetwijfeld de perfecte schoen die je voeten verdienen.

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring