Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Hilversum

Zoek je een stevige basis voor je outfit en een perfecte pasvorm voor je voeten? Een ruime collectie herenschoenen waar je uit kunt kiezen, omringd door deskundig advies bij iedere stap die je zet? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum.

Onze winkel ligt centraal in het centrum van Hilversum en is zeer goed bereikbaar. 

Bij ons krijg je de kans om te kiezen uit het enorme assortiment van onze herenschoenen collectie. Van modieuze boots tot sportieve sneakers, van elegante veterschoenen tot comfortabele slippers, alles onder één dak. Het is speciaal voor jou samengesteld om je schoenenwinkel ervaring naar een niveau hoger te tillen.

De schoenen met losse voetbedden zijn een van onze unieke selecties. Ze zijn ideaal voor heren die gebruik maken van eigen inlegzolen, en bieden een perfect evenwicht tussen comfort en stijl. Onze verschillende wijdtematen zijn een ander kenmerk dat ons onderscheidt en dat je op prijs zult stellen. Of je nu smalle of brede voeten hebt, je vindt altijd een paar dat als gegoten zit.

Ga dus niet verder op zoek en kom langs in onze winkel. Laat je inspireren door onze collectie, ervaar het comfort van weloverwogen keuzes en neem het deskundige advies mee dat jou helpt je droompaar te vinden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring