Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Breukeleveen

Zoek je naar deskundig advies over heren schoenen en een ruime collectie in de buurt van Utrecht? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 35 minuten rijden van het centrum van Breukeleveen.

Maak een comfortabele wandeling door onze uitgebreide collectie die elegantie uitstraalt met elke schoen. Onze heren collectie varieert voor elke seksie, van de veelzijdige casuals tot de altijd in stijl formele schoenen. Voor de mannen die kwaliteit waarderen, bieden we schoenen met losse voetbedden voor eigen inlegzolen, om je voeten de hele dag door optimaal comfort te bieden.

Diversiteit staat centraal bij onze collectie, met herenschoenen beschikbaar in een assortiment aan wijdtematen. Of je nu unieke brede maten nodig hebt of standaardmaat schoenen, we hebben iets dat precies op maat gemaakt is voor jou. Onze medewerkers hebben oog voor detail en helpen je graag met het vinden van de perfecte pasvorm.

Loop voorop in modetrends dankzij onze voortdurend bijgewerkte stijlen of kies voor ontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan. Bij ons heb je schoenen die met elke outfit of gelegenheid samengaan. Kom en ontdek hoe comfort, stijl en kwaliteit samenvloeien in onze schoenen.

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring