Uitgebreide collectie heren schoenen in de buurt van Ankeveen

Ben je op zoek naar kwalitatief goed advies omtrent heren schoenen en een ruime collectie heren schoenen in de buurt van Ankeveen? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 20 minuten rijden van het centrum van Ankeveen.

Wat onze collectie kenmerkt is de veelzijdigheid en breedte. Of het nu gaat om sneakers, veterschoenen of instappers, je vindt het allemaal bij ons. Maar we gaan verder dan alleen de standaardmaten. We bieden namelijk ook een groot assortiment schoenen met losse voetbedden voor eigen inlegzolen en herenschoenen in diverse wijdtematen. Dit stelt ons in staat om voor iedereen de perfecte pasvorm te bieden.

Onze klantbeleving staat centraal. We staan je bij met persoonlijk advies en zorgen voor een hoog serviceniveau. We kijken niet alleen naar de modetrends, maar letten ook op gezondheid en comfort van de voet. Bij ons verlaat je de winkel dus altijd met de juiste schoen die niet alleen modieus is, maar ook een goede ondersteuning biedt aan jouw voeten.

Ben je dus op zoek naar een schoenenwinkel die meer biedt dan alleen schoenen? Een winkel waar service, kwaliteit en een uitgebreide collectie centraal staan? Wacht dan niet langer en bezoek onze winkel in het hartje van Hilversum. Laat je inspireren en adviseren door onze experts. We heten je van harte welkom!

Onze herenmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring