Heren boots bij van Schijndel in Hilversum

Stap zelfverzekerd de wereld in met de heren boots van Van Schijndel Schoenen. Passie, traditie en kwaliteit komen samen in onze uitgebreide collectie boots. Gecreëerd door gerenommeerde merken, is elke boot het resultaat van vakmanschap en toewijding.

We kennen de unieke voet van elke man en beseffen dat comfort even belangrijk is als stijl. Daarom is het merendeel van onze boots voorzien van losse voetbedden voor je eigen inlegzolen. Je vindt bij ons schoenen in diverse wijdtematen. Wij garanderen een boot die past bij je voet, je stijl en je leven.

Ga op avontuur met onze stoere, stevige boots van Panama Jack. Trek erop uit met de casual Australina boots of maak een statement met de stijl van Berkelmans. Geniet van het ongeëvenaarde comfort van Mephisto of geef je outfit een vleugje Italiaanse elegantie met Greve. Elk merk in onze collectie heeft zijn eigen karakter en uitstraling, net zoals onze klanten.

Van Schijndel Schoenen is je gids in de wereld van heren boots. We nemen de tijd voor een goed advies en streven er altijd naar om een boot te vinden die meer is dan een schoen: het is een belofte van kwaliteit, comfort en stijl. Het is tijd om je voeten het comfort te geven dat ze verdienen. Betreed de wereld van Van Schijndel Schoenen en ontdek de perfecte heren boot voor jou.

Onze merken met een collectie heren boots

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring