Dames slippers bij van Schijndel in Hilversum

Welkom bij Van Schijndel Schoenen, jouw one-stop-shop voor de meest comfortabele en stijlvolle dames slippers. Met onze uitgebreide collectie slippers, waaronder vele in diverse wijdtematen, bezorgen we jou de perfecte zomerlook en comfort!

Onze collectie varieert van trendy Fitflop slippers met hun kenmerken comfort en kwaliteit, tot aan modieuze Gabor slippers die perfect bij je zomerjurk passen. Maar vergeet ook geen kijkje te nemen bij onze elegante Durea slippers, die bekend staan om hun uitstekende pasvorm. Deze merken en nog vele meer zijn bij ons vertegenwoordigd.

Lopen op dames slippers van Van Schijndel Schoenen voelt als lopen op wolken. Ze zijn niet alleen trendy en stijlvol, maar ook gemaakt met oog voor comfort en kwaliteit. Ze geven je voeten de ondersteuning die ze nodig hebben, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en het vakmanschap van onze merken. Ongeacht welk model je kiest, je bent verzekerd van een topkwaliteit dames slipper die past bij jouw stijl.

Bovendien krijg je bij ons altijd een goed advies. We begrijpen dat het kiezen van de juiste slipper niet altijd gemakkelijk is. Daarom staan onze ervaren medewerkers klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte dames slipper, specifiek op maat en naar jouw wensen. Laat Van Schijndel Schoenen je gids zijn bij het navigeren door het aanbod, en ervaar een winkelbezoek dat net zo comfortabel en plezierig is als het dragen van onze dames slippers.

Onze merken met een collectie dames slippers

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring