Uitgebreide collectie dames schoenen in de buurt van Tienhoven

Zoek je naar die perfecte plek waar een gerespecteerd advies hand in hand gaat met een breed scala aan dames schoenen? Misschien voor jezelf, je moeder, je zus of je beste vriend?  Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 25 minuten rijden van het centrum van Tienhoven.

Ensemble van exclusieve merken, ingebed in de dagelijkse drukte van het centrum, onze winkel ligt op een toplocatie die gemakkelijk bereikbaar is met zowel je eigen voertuig als met het openbaar vervoer. Prikkel je zintuigen met een wereld van mogelijkheden die een bezoek aan onze comfortabele winkel biedt.

Onze uitgebreide damescollectie zit vol met elegante ontwerpen die zowel functioneel als stylish zijn. Met ons brede assortiment aan damesschoenen met losse voetbedden, kan je je eigen inlegzolen gebruiken voor ultiem comfort en maatwerk. Bovendien hebben we een uitgebreid aanbod aan dames schoenen in verschillende wijdtematen. Hiermee bieden we een oplossing voor ieder die kwaliteit en comfort waardeert.

Het verschil zit hem in de details en bij ons zijn die details gewoon belangerijk. Elke schoen is ontworpen met een unieke mix van innovatie en traditie, waardoor ze niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een comfortabele, betrouwbare keuze voor jouw dagelijks leven.

Ervaar het zelf - wandel door onze deuren, voel de kwaliteit, ontdek de variatie en laat je meeslepen door de persoonlijke en deskundige hulp van onze ervaren medewerkers. Wij nodigen je uit om een stap in de juiste richting te doen naar een wereld van stijl en comfort.

Onze damesmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring