Uitgebreide collectie dames schoenen in de buurt van Soesterberg

Ben je op zoek naar kwalitatief goed advies omtrent dames schoenen en een ruime collectie dames schoenen dichtbij Soesterberg? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 30 minuten rijden van het centrum van Soesterberg.

Midden in het hart van Hilversum vind je onze charmante winkel. Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, bieden wij je een gemoedelijke ambachtelijke sfeer waarin je met alle rust kunt winkelen, passen en adviseren.

Onze uitgebreide dames collectie is een goed bewaard geheim. Met een groot assortiment dames schoenen met losse voetbedden voor eigen inlegzolen, bieden wij niet enkel topmerken maar ook gepersonaliseerde items. Bovendien bieden wij dames schoenen in diverse wijdtematen. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks, trendy, formeel of informeel. We hebben alles onder één dak voor je verzameld.

We begrijpen dat elk paar voeten uniek is en daarom verdienen ze het beste. Ons getrainde personeel biedt je deskundig advies en zorgt ervoor dat je de juiste schoen vindt die past bij je behoefte en stijl, ongeacht je leeftijd. We nodigen je uit om de elegantie van onze service te ervaren.

Geniet van de luxe van winkelen bij ons, waar kwaliteit, comfort en stijl samenkomen. Bezoek ons vandaag en ervaar onze magie zelf!

Onze damesmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring