Uitgebreide collectie dames schoenen in de buurt van Schalkwijk

Zoek je naar kwalitatief goed advies omtrent dames schoenen en een ruime collectie dames schoenen in de buurt van Utrecht? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 45 minuten rijden van het centrum van Schalkwijk.

Centraal gelegen in het bruisende Hilversum, is onze winkel goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ontsnap aan de drukte van de dag en ontdek de ambiance van rust en ontspanning waarin je de tijd kunt nemen om het perfecte paar te vinden.

We zijn trots op onze uitgebreide dames collectie, boordevol kwaliteitsvolle schoenen met losse voetbedden voor eigen inlegzolen. Deze bijzondere service maakt het mogelijk om je schoenen volledig aan te passen aan je persoonlijke comfortbehoeften. Tevens bieden we een uitgebreid assortiment aan dames schoenen in diverse wijdtematen. Van elegant en smal tot comfortabel en breed, jij bepaalt waar je voeten zich het best in voelen.

We combineren traditioneel vakmanschap met hedendaagse trends, zodat elke stap die je zet, een statement van stijl en comfort is. Laat ons je helpen bij het maken van de juiste keuze. We zullen je adviseren en begeleiden naar dat ene paar dat perfect aansluit op jouw voeten en bij jouw stijl.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen het pad te bewandelen naar de ultieme schoenervaring.

Onze damesmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring