Uitgebreide collectie dames schoenen in de buurt van Nieuwersluis

Ben je op zoek naar kwalitatief goed advies over dames schoenen en een uitgebreide collectie in de buurt van Nieuwersluis? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 30 minuten rijden van het centrum van Nieuwersluis.

Onze winkel, gunstig gelegen in het centrum van Hilversum, is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met parkeergelegenheid in de nabijheid en openbaar vervoer stopt vlakbij, is een bezoek aan ons laagdrempelig en plezierig.

Ook onze uitgebreide dames collectie zal je ongetwijfeld bekoren. We hebben een breed scala aan dames schoenen, met losse voetbedden voor uw eigen inlegzolen. Of wat dacht je van onze schoenen in diverse wijdtematen? Ideaal voor diegenen met iets bredere of smaller voeten dan gemiddeld. Geen voet is ons immers te groot, klein, breed of smal!

Maar bovenal is het onze missie om jou te voorzien van een uitstekend paar schoenen, gecombineerd met goed advies. Behoefte om je voeten wat extra liefde te geven? Of wil je simpelweg je schoenen garderobe uitbreiden met enkele kwalitatieve en stijlvolle exemplaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We verwelkomen je graag en helpen je met alle plezier bij het vinden van jouw perfecte paar. Stap binnen en ervaar het verschil zelf!

Onze damesmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring