Uitgebreide collectie dames schoenen in de buurt van Huis ter Heide

Ben je op zoek naar een plek waar je professioneel advies kunt krijgen over dames schoenen? Een plek waar je een brede selectie aan damesschoenen kunt vinden niet ver van Huis te Heide? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 30 minuten rijden van het centrum van Hilversum.

Gelegen in het hart van Hilversum, goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer, ligt een winkel die bezoekers verrast met haar uitgebreide collectie. Niet alleen zijn er talloze stijlen om uit te kiezen, maar er is ook een breed scala aan schoenen beschikbaar met losse voetbedden, ideaal voor diegenen die hun eigen inlegzolen willen gebruiken.

Maar dat is nog niet alles. De winkel biedt ook damesschoenen in verschillende wijdtematen, zodat je altijd het paar kunt vinden dat als gegoten zit. Deze variëteit toont aan hoezeer we waarde hechten aan comfort en pasvorm, zonder in te boeten op stijl.

Bij ons ben je geen gewone klant, we bieden je graag de hulp en het advies dat je nodig hebt om de dames schoen te vinden die perfect bij je past. Voor ons is dit geen baan, het is onze passie. Kom langs, laat je inspireren en ontdek je volgende favoriete paar damesschoenen.

We kunnen niet wachten om je van dienst te zijn!

Onze damesmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring