Uitgebreide collectie dames schoenen in de buurt van Duivendrecht

Zoek je een winkel waar je terecht kunt voor een breed assortiment dames schoenen en kwalitatief goed advies omtrent je aankoop? Zoek je dat aangevuld met een persoonlijk advies naar een plek in de buurt van Duivendrecht? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 30 minuten rijden van Duivendrecht.

Welkom bij de winkel gelegen in Hilversum. Onze winkel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Vanaf het moment dat je de drempel overgaat, word je verrast met een ruime collectie dames schoenen waar iedere schoenenliefhebber blij van wordt. Je vindt ons in het centrum van Hilversum, dus een leuk dagje uit kan gecombineerd worden met een bezoek aan onze winkel.

Duik in onze uitgebreide collectie en ontdek een groot assortiment aan dames schoenen met losse voetbedden voor eigen inlegzolen. Dat niet alleen; we hebben ook schoenen in diverse wijdtematen. Want iedere voet is uniek en verdient de beste pasvorm. Daarnaast zul je veel bekende merken tegenkomen waarmee we een modieus en comfortabel assortiment kunnen aanbieden. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om je van een passend advies te voorzien op het gebied van dames schoenen.

Of je nu op zoek bent naar een casual, chique, sportief of een klassieke stijl, voor elke gelegenheid en iedere outfit vind je bij ons de perfecte dames schoen. Jouw comfort is onze missie! We laten je graag ervaren wat de perfecte combinatie van kwaliteit, vakmanschap en stijl kan betekenen voor je dagelijks comfort. We zien je graag in onze winkel.

Onze damesmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring