Uitgebreide collectie dames schoenen in de buurt van De Bilt

Ben je op zoek naar uitstekend advies over dames schoenen en een ruime collectie van hoogwaardige dames schoenen in de buurt van De Bilt? Loop dan eens binnen bij Van Schijndel Schoenen in Hilversum op nog geen 20 minuten rijden van het centrum van De Bilt.

Onze winkel, gevestigd in het hart van Hilversum, is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. In een intieme en ontspannende atmosfeer, bieden wij jou graag een opmerkelijke winkelervaring aan die zich kenmerkt met de passie en vakmanschap.

In onze gevarieerde dames collectie vind je een groot assortiment aan dames schoenen met losse voetbedden die ideaal zijn voor het dragen van eigen inlegzolen. Bovendien zijn onze schoenen verkrijgbaar in diverse wijdtematen zodat we altijd de perfecte pasvorm kunnen garanderen.

Onze betrokken en ervaren medewerkers zijn er om jou bij te staan bij elke stap, om professionele begeleiding en advies te bieden en om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste keuze maakt. We maken gebruik van de meest geavanceerde technologieën en trends in de schoenindustrie, gecombineerd met vakkundig handwerk: de combinatie van traditie en innovatie draagt bij aan de ongeëvenaarde kwaliteit van onze dames schoenen.

We nodigen je graag uit om ons uitgebreide assortiment aan comfortabele dames schoenen te ontdekken en te genieten van onze gepersonaliseerde en consciëntieuze aanpak. Kom langs op een moment dat het jou uitkomt, we kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

Onze damesmerken

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring