Dames laarzen bij van Schijndel in Hilversum

Bij Van Schijndel Schoenen tref je een uitgebreide assortiment dames laarzen aan, stijlvol en van topkwaliteit. En het goede nieuws voor dames met speciale voetbehoeftes: een aanzienlijk deel van onze collectie is specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan die behoeften met losse voetbedden voor eigen inlegzolen en modellen in diverse wijdtematen en diverse schachtwijdten.

We zijn trots op onze zorgvuldig samengestelde selectie van verschillende merken, elk afzonderlijk bekend om hun compromisloze kwaliteit en kenmerkende agenderende designs. Van de glamorous laarzen van Gabor, tot de comfortabel-stijlvolle ontwerpen van Durea, tot de tijdloze elegantie van Volare. Elk merk rijkelijk vertegenwoordigt in onze collectie.

In ons ruime aanbod vind je laarzen die geschikt zijn voor elke gelegenheid en stemming. Of je nu op zoek bent naar een elegante hoge laars om je favoriete rok te complementeren of een stijlvolle enkellaars voor een zakelijke look.

Met de dames laarzen van Van Schijndel Schoenen investeer je in kwaliteit en duurzaamheid. Je krijgt professioneel advies en de garantie dat je schoenen vindt die perfect passen bij jouw stijl en voetbehoeften. Dus, ben je klaar om een stap in de richting van je nieuwe favoriete paar dames laarzen te zetten?

Onze merken met een collectie dames laarzen

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring