Dames boots bij van Schijndel in Hilversum

Welkom bij Van Schijndel Schoenen, jouw toonaangevende winkel van stijlvolle en comfortabele dames boots. Onze uitnodigende selectie omvat dames boots van hoge kwaliteit, zorgvuldig ontworpen om bij elke stijl te passen en voor elk seizoen geschikt te zijn.

Velen van onze dames boots worden gekenmerkt door losse voetbedden waaronder je je eigen inlegzolen moeiteloos kunt plaatsen. Perfect voor de dame die comfort en personalisatie belangrijk vindt! Ook dames met bredere of smallere voeten lenen zich uitstekend voor onze collectie, dankzij de beschikbaarheid van diverse wijdtematen.

Van Schijndel Schoenen is het trotse verkooppunt van bekende merken zoals Gabor, Durea, Wolky en Panama Jack. Of je nu op zoek bent naar een stoer model van Panama Jack, een elegante stijl van Gabor, de ultieme comfortervaring met Durea, of de unieke ontwerpen van Wolky, er is altijd een passend paar boots voor je te vinden in onze uiteenlopende collectie.

Ontdek de wereld van Van Schijndel Schoenen en ervaar het verschil dat een paar kwaliteitsvolle dames boots kan maken. Omdat je voeten het beste verdienen, willen wij je alleen maar het beste bieden. Laat Van Schijndel Schoenen je helpen veerkracht en stijl toe te voegen aan je stappen met onze ongeëvenaarde collectie dames boots!

Wil je dames boots liever online bestellen? Je vindt ze bij MisterMadame.nl! MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunt voor het kopen van je dames boots. Met dezelfde kennis en service als in onze winkel én tegelijkertijd al het gemak van online shoppen. 

Onze merken met een collectie dames boots

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste schoenmode, fashion, onze speciale acties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voetzorg? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen!

Maak een winkelafspraak

Grote collectie schoenmode en <br> allround voetzorg

Grote collectie schoenmode en
allround voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

Warme en <br> gastvrije service

Warme en
gastvrije service

Bijna 100 <br> jaar ervaring

Bijna 100
jaar ervaring